net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διήμερο μηχανοκίνητων εκδηλώσεων, με τα kart να βλέπουν το κέντρο της Πάτρας ως το δικό τους Isle of Man!

7ο Σιρκουί - P.I.C.K. Λουξ COLA

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει επίκεντρο στην Πάτρα. Η Οργανωτική Επιτροπή και εκπρόσωποι φορέων παρουσίασαν το πρόγραμμα της διήμερης διοργάνωσης.

 
Το Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.) εδώ και επτά χρόνια χαρίζει ένα μοναδικό υπερθέαμα, καθώς εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, συνδυάζει κι άλλες ψυχαγωγικές δράσεις και εκδηλώσεις. Όπως ανακοινώθηκε οι συμμετοχές φέτος έσπασαν κάθε προηγούμενο, έχοντας ξεπεράσει τις 60, ενώ ρεκόρ αναμένεται να σημειώσει και η επισκεψιμότητα, καθώς εκτιμάται ότι το διήμερο θα βρεθούν στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες περισσότεροι από 40.000 θεατές.
Στη διάρκεια του διημέρου τα καρτ αποκτούν το αποκλειστικό δικαίωμα της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από την πλατεία Γεωργίου και σε μερικές από τις κύριες οδούς του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, οι οποίες μετατρέπονται σε πίστα αγώνων.

Στο επίκεντρο των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων είναι η συναυλία με τους Μaster Tempo και την Κατερίνα Στικούδη, η οποία για δεύτερη φορά θα βρεθεί στην Πάτρα και το βράδυ του Σαββάτου μαζί  θα χαρίσουν μία εκρηκτική βραδιά.

Οι αγώνες θα προβληθούν και φέτος ταυτόχρονα από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και μέσω του Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι για συνδρομητές Forthnet/Nova. Παράλληλα, οι αγώνες θα μεταδοθούν και το ίδιο βράδυ σε επανάληψη από το Novasports 4 στις 20:00.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, είναι η ΛΟΥΞ COLA, χορηγοί η EKO RACING και η MED FRIGO,  χορηγός εκκίνησης η ELITE, ενώ οι εταιρείες S/M Aνδρικόπουλος, ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. και οι ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ  και η AVIS θα φιγουράρουν στις πίστες των αγώνων. Ακόμη, η ΝOVA SPORTS είναι Official Broadcaster.

Διοργανωτές  του 7ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA είναι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (ΑΟΠ), συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, ενώ τέλος αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, pickpatras.gr καθώς και τη σελίδα της στο Facebook

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ