net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λέτε η μοτοσυκλέτα που απεικονίζεται στο καλλιτεχνικό σχέδιο να βγει στην παραγωγή;

6κύλινδρο BMW naked;

Μόνο σε επίπεδο φημών προς το παρόν, κυκλοφόρησε μια καλλιτεχνική απεικόνιση ενός κτηνώδους 6κύλινδρου naked μοντέλου BMW, το οποίο είναι αν μη τι άλλο επιβλητικό!

 
Οι φήμες στον χώρο των νέων μοντέλων μπορούν να έχουν κάθε μορφή: αμυδρές, ισχυρές, βάσιμες με πολλές αποδείξεις να τις υποστηρίζουν ή απλά σενάρια ανθρώπων και δημοσιογράφων του χώρου. Περισσότερο ένα πιθανό σενάριο προς το παρόν, από την Γερμανία και το περιοδικό Motorrad έρχεται μια καλλιτεχνική απεικόνιση ενός μοντέλου BMW, το οποίο έχει τον 6κύλινδρο κινητήρα των 1.600 κυβικών εκατοστών της Κ1600GTL σε ένα σπορ πλαίσιο με διαστάσεις όχι πάνω από το απαραίτητο! 

Η απεικόνιση του μοντέλου, σε συνδυασμό με το όλο concept που ίσως να κρύβεται πίσω από αυτό, μας έκανε να μείνουμε έκπληκτοι! Προς το παρόν, παραπάνω πληροφορίες δεν υπάρχουν, αλλά θεωρούμε ότι αν μη τι άλλο οι φήμες έχουν ενδιαφέρον και μπορούν να πυροδοτήσουν συζητήσεις! 

Στις εικόνες, φαίνεται ένα naked μοντέλο μοτοσυκλέτας, στο οποίο δεσπόζει ο μεγάλος εξακύλινδρος, ενώ το πλαίσιο είναι ξεκάθαρα δύο δοκών αλουμινίου, στα πρότυπα των S1000R και RR!

H ιδέα δεν είναι τόσο ξένη για την Βαυαρική εταιρεία, καθώς στο παρελθόν είχε παρουσιάσει ένα ακόμα concept bike με αυτόν τον κινητήρα, το οποίο ωστόσο ήταν αρκετά διαφορετικό σε εμφάνιση και κατασκευή- βασιζόταν στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις από το μεγάλο τουριστικό, ενώ το τωρινό μοντέλο απεικονίζει ένα ανεστραμμένο πιρούνι και άλλο πλαίσιο. 

Νέο μοντέλο στα σκαριά; Προσπάθειες αναβίωσης του παλιότερου concept και συνεπώς, του θορύβου γύρω από την BMW και τα νέα της μοντέλα; Ο χρόνος θα δείξει!  

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ