net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είπαν και ελάλησαν!

6 αγωνιζόμενοι, 6 ατάκες!

Διάσημες κουβέντες από 6 αστέρες των αγώνων μοτοσυκλετών! Τι είπε ο καθένας από αυτούς;

 
Οι αγωνιζόμενοι μοτοσυκλετών, ως ισχυρές εξ ορισμού προσωπικότητες, έχουν πάντα τον τρόπο τους να γίνονται αισθητοί. Πολλές φορές ακόμη και με την ίδια τους την παρουσία, πολλές φορές και με μια μόνο ατάκα. Και καθώς ο δημοσιογραφικός κόσμος αγαπά τις δηλώσεις, πολλές από αυτές τις ατάκες μένουν αξέχαστες και ταυτίζονται με τους πιλότους που τις είπαν. Τι δήλωσαν 6 αστέρες των αγώνων μοτοσυκλέτας; Ας δούμε μαζί. 

1) Barry Sheene: Ένας από τους σημαντικότερους Βρετανούς οδηγούς αγώνων, με πάνω από 100 συμμετοχές σε αγώνες και 23 νίκες, αλλά και 3 πρωταθλήματα στο ενεργητικό του. Φαίνεται όμως, ότι ο Sheene δεν ήθελε να απασχολείται με τις μοτοσυκλέτες κάθε ώρα και στιγμή! Απόδειξη, μια δήλωσή του, στην οποία λέει χαρακτηριστικά: «Η ατελείωτη συζήτηση για μοτοσυκλέτες με κάνει να βαριέμαι». 

2) Casey Stoner: Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες των σύγχρονων αγώνων, με πολύ σημαντικές επιτυχίες, ο Stoner είναι ένας ζωντανός θρύλος ανάμεσα σε θρύλους. Είναι γνωστή η αντιπαλότητά του με τον Valentino Rossi, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι «έχασε τον σεβασμό του» το 2008! Συγκεκριμένα, του έχει πει ευθέως: «Η φιλοδοξία σου προφανώς επισκιάζει το ταλέντο σου»! 

3) Giagomo Agostini: Ο μεγαλύτερος όλων! 15 πρωταθλήματα, πάνω από 180 συμμετοχές σε αγώνες σε όλες τις κατηγορίες, ακόμη και στο Isle of Man! Ένας αγωνιζόμενος «παλαιάς κοπής», ο Agostini έχει δηλώσει για τους σημερινούς πιλότους: «Οι σημερινοί αγωνιζόμενοι είναι… πριμαντόνες. Τα περιμένουν όλα έτοιμα.» Συμφωνείτε μαζί του; 

4) Jorge Lorenzo: O παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015, ο οποίος δεν είναι και το… πλέον αγαπητό πρόσωπο στους αγώνες, χωρίς ωστόσο κανείς να μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του και την εξαιρετική του ισχύ σαν αγωνιζόμενο. Ο Lorenzo έχει δηλώσει: «Πάντα είχα την ανάγκη να κερδίζω. Όταν έπαιζα με τους φίλους μου, σαν παιδιά, ήθελα πάντα να είμαι ο καλύτερος». Αναμφισβήτητα αυτό φαίνεται από την αγωνιστική του παρουσία! 

5) Marc Marquez: Ο νεαρός αναβάτης-φαινόμενο είναι και μια ιδιαίτερα αστεία προσωπικότητα, όταν είναι εκτός των paddocks. Ερωτώμενος από έναν δημοσιογράφο σχετικά με το αν του αρέσει η θάλασσα, ο νεαρός Marc δήλωσε το εξής, χιουμοριστικά: «Πηγαίνω στη θάλασσα όσο λιγότερο μπορώ. Εκτός αν υπάρχει κάποιο κορίτσι που πρέπει να συνοδεύσω! Τότε προφανώς θα πάω!» Μαζί σου, Marc!
 
6) Valentino Rossi: Ο «Γιατρός» είναι ένας γνωστός μαχητής της αδρεναλίνης, που δηλώνει πολλάκις, με λόγια και με πράξεις, ότι οι αγώνες μοτοσυκλετών είναι η ζωή του! Τι έχει δηλώσει ότι θα έκανε, αν δεν αγωνιζόταν; «Πιθανόν θα...έκλεβα αυτοκίνητα! Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι θα μου έδινε τόση αδρεναλίνη, όση μου δίνουν οι αγώνες!» 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ