net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Trail Ride για το 2015.

Με αφετηρία και τερματισμό στη Μάνδρα Αττικής, οι συμμετέχοντες θα εκδράμουν από χωματόδρομους και όμορφα μονοπάτια στον Πατέρα και τα Γεράνεια Όρη.

5o Trail Ride: Από τον Πατέρα στα Γεράνεια!

Το Off Road Team επανέρχεται με το φθινόπωρο, διοργανώνοντας το 5ο Trail Ride για το 2015! Ο καιρός είναι ο πλέον κατάλληλος, και τα χώματα ετοιμάζονται ήδη να υποδεχτούν τους συμμετέχοντες, στις 18 Οκτωβρίου!

 
Με αφετηρία και τερματισμό στη Μάνδρα Αττικής, οι συμμετέχοντες στο trail ride θα εκδράμουν από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μονοπάτια στον Πατέρα και τα Γεράνεια Όρη, για να καταλήξουν για φαγοπότι σε παρακείμενη ταβέρνα! Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή των αναβατών, αφού θα μπορούν να αρκεστούν σε 100, 150 ή ακόμη και 200 μαγικά χιλιόμετρα που τους περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από -4 έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Το Off Road Team σας περιμένει ΌΛΟΥΣ σε ένα διαφορετικό Trail Ride, με νέες διαδρομές, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσικλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς του Trail Ride! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ