net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε εσάς τι συμβαίνει όταν πλένετε την μοτοσυκλέτα σας;

5 πράγματα που συμβαίνουν μετά το πλύσιμο

Πόσες φορές έχετε πλύνει την μοτοσυκλέτα σας και κατευθείαν κάτι συμβαίνει με αποτέλεσμα να λερωθεί ίσως και περισσότερο από πριν;

 
Μάλλον το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του κάθε αναβάτη που θέλει να έχει την μοτοσυκλέτα του καθαρή. Πόσες φορές έχετε φάει ώρες για να την γυαλίσετε και ξαφνικά έρχεται η καταστροφή;
  Ας μετρήσουμε όλες τις αιτίες που μπορεί ο κόπος σας να χαραμιστεί εντός δευτερολέπτων.
 
1. Βροχή: Κλασικό φαινόμενο που συμβαίνει σχεδόν μαγικά σε κάθε αναβάτη. Έχετε πλύνει την μοτοσυκλέτα σας μία ηλιόλουστη μέρα και ξεκινάτε την βόλτα σας, ενώ ξαφνικά ο ουρανός σκοτεινιάζει και βρέχει… από το πουθενά.

2. Κουτσουλιές: Αποτελεί ένα φαινόμενο στο οποίο οι αναβάτες ξεχνούν τα φιλοζωικά αισθήματα και θέλουν να ασκήσουν βία σε ότι πετάει.

3. Λασπόνερα: Κινείστε στον δρόμο, με την καλογυαλισμένη σας μοτοσυκλέτα και ξαφνικά έχετε την ατυχία να πέσετε σε μία λακκούβα με πολλά λίτρα λασπόνερου το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και το ντεπόζιτο. Τα λόγια είναι περιττά…

4. Σκόνη: Άτυχοι είναι οι αναβάτες που καλλωπίζουν την μοτοσυκλέτα τους και ξαφνικά έρχεται ένα ανεμοστρόβιλος σκόνης που μετατρέπει μία όμορφη και καθαρή μοτοσυκλέτα σε αγωνιστικό του Rally Dakar.

5. Ανθρώπινος παράγοντας: Μην τα ρίχνετε όλα στις καιρικές συνθήκες. Φταίτε και εσείς ή ο συνεπιβάτης σας που μπορεί να είστε λίγο άγαρμποι και να σας πέσει ο καφές ή 1 κιλό παγωτό πάνω στο ντεπόζιτο.

 
  • doberman

    Ξεχάσαμε τη Θείτσα που πλένει το μπαλκόνι της στην πολυκατοικία και τα σαπουνόνερα διασχίζουν πάντοτε κάθετα το δρόμο. Το ξέρω, θα μου πείς και πού το κακό? ’λλωστε είναι ευκαιρία να σαπουνιστεί ξανά το κάτω μέρος της μηχανής....ΓΡΡΡΡΡ!!!

     

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ