net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποιο από τα 4; Ας δούμε τι προσφέρει το καθένα!

4 scooters στα 300cc

Τέσσερις προτάσεις scooters, με κυβισμό στα 300 κ.εκ. και τροχούς 16 ιντσών, που παρέχουν όλα τα πλεονεκτήματα των μοντέλων μεσαίου κυβισμού με την χαρακτηριστική οδική συμπεριφορά των μεγάλων τροχών.

 
Τα scooters μεγάλων τροχών (δηλαδή με διάσταση 16 ιντσών) είναι αρκετά διαδεδομένα πλέον, στην αγορά. Η πιο προβλέψιμη συμπεριφορά τους, που προσεγγίζει αυτή των μοτοσυκλετών, δημιουργούν ένα μεγάλο συν, για πολλούς δικυκλιστές που επιθυμούν αυτά τα χαρακτηριστικά. Φυσικά, πλέον οι μεγάλοι τροχοί δεν περιορίζουν τους διαθέσιμους χώρους ή την πρακτικότητα των scooters, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα τα μοντέλα αυτά να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. 

Στο σημερινό best buy, θα δούμε 4 προτάσεις scooters με μεγάλους τροχούς, με κυβισμό 300 κ.εκ., μια χρυσή τομή ανάμεσα στην εύκολη και οικονομική μετακίνηση στην πόλη, αλλά και μεγάλη ισχύ και δυνατότητες για μικρές και μεγάλες αποδράσεις από τα τείχη. 

 
  • Tzak

    Ρε φιλε αν είναι να κρατήσω μηχανακι 15 χρόνια να παρω Honda αλλά με τη διαφορα το αλλάζω στα 10 γιατι αν ξερεις η τεχνολογια προχωραει με γρηγορους ρυθμους...

      1
  • petran

    honda φιλε μου ειναι ποιοτητα και αυτο το πληρωνεις παραπανω. κοιτα στο δρομο τι κυκλοφορει απο 10-15 χρονων μηχανακια βλεπεις κανα sym μονο honda αντε και κανα yamaha!

     
  • Giorgos

    όλα στα 4 χιλιάρικα η Honda τον χαβά της 5,500, με τόσα λεφτά παίρνεις μοτοσυκλέτα όχι scooter

      11

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ