net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha TMAX 530

BMW C 650 GT

Suzuki Burgman 650

Kymco AK 550

4 προτάσεις για Maxi απόλαυση

Η κατηγορία των maxi scooters, περιλαμβάνει προτάσεις που συνδυάζουν την άνεση και την ευχρηστία ενός scooter με την δυναμική απόδοση και τον σπορ σχεδιασμό μιας μοτοσυκλέτας. Παρουσιάζουμε 4 προτάσεις που κρατούν τα σκήπτρα της κατηγορίας ψηλά.

 
Η κατηγορία των maxi scooters είναι πολύ διαδεδομένη καθώς απευθύνεται σε αναβάτες που αγαπούν την πολυχρηστικότητα και την άνεση στην καθημερινή τους μετακίνηση. Οι εταιρίες σε αυτή την κατηγορία, προσφέρουν scooter με μοντέρνο και σπορ σχεδιασμό και υψηλή απόδοση, που έχουν σχεδιαστεί για αστική μετακίνηση, αλλά και με τουριστικό προσανατολισμό.


Yamaha TMAX 530

Αποτελεί το best seller της κατηγορίας, έχοντας πιστούς οπαδούς και όχι άδικα. Η δυναμική του σχεδίαση , το κάνει να ξεχωρίζει από μακριά, ενώ η ο σπορ οδηγική συμπεριφορά του έχει προσελκύσει αναβάτες από όλες τις κατηγορίες. Ο κινητήρας του αποδίδει 46 ίππους και το συνολικό βάρος είναι στα 213κιλά. Η τιμή του είναι 11.800 ευρώ.

BMW C 650 GT

Το GT είναι η σπορ έκδοση του μεγάλου scooter της BMW και φέρει ένα δικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 60 ίππων. Η Βαυαρική εταιρία έχει δώσει μια δυναμική αλλά και φινετσάτη σχεδίαση στο C 650. Το συνολικό βάρος είναι στα 249 κιλά και η τιμή απόκτησής του είναι 12.100 ευρώ.

Suzuki Burgman 650

Είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του, με πλούσιους χώρους για αναβάτη αλλά και αποσκευές. Η άνεση κινείται σε υψηλά επίπεδα και σε συνδυασμό με τον κινητήρα των 55 ίππων, το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για κάθε είδους διαδρομή. Το συνολικό βάρος είναι στα 277 κιλά και η τιμή του είναι 11.000 ευρώ.

Kymco AK 550

Το νεοσύστατο μέλος στην κατηγορία, που σύμφωνα με τούς ανθρώπους της εταιρίας, έχει σκοπό να εκθρονίσει το ΤΜΑΧ. Όπλα του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι το επιθετικό σχήμα του και ο δυνατός κινητήρας του, που αποδίδει 53 ίππους. Το συνολικό βάρος ανέρχεται στα 226 κιλά και η τιμή του αναμένεται να είναι κάτω από 10.000 ευρώ.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ