net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

4 ικανά commuter που είναι εδώ για να γίνουν οι καθημερινοί σας σύμμαχοι!

4 Commuter στα 2.000 ευρώ

Για ποιον λόγο οι αναβάτες που έχουν ήδη την μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει πολλές φορές ψάχνουν να βρουν και ένα μικρότερο δίκυκλο, προκειμένου να το χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους μετακινήσεις;

 
Ο λόγος είναι απλός. Οι περισσότεροι αναβάτες που έχουν μία μοτοσυκλέτα την οποία χρησιμοποιούν είτε για ταξίδια, είτε για βόλτες είτε για πιο απαιτητικές καταστάσεις όπως το περιβάλλον πίστας δεν θέλουν να την χρησιμοποιούν και για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.
                           
Φυσικά αυτό δεν το κάνουν για να μην την βαρεθούν. Γίνεται καθαρά για λόγους χρηστικότητας και οικονομίας! Οι μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες είναι «βαριές» για το αστικό περιβάλλον, έχουν αυξημένη κατανάλωση αλλά και μεταγενέστερα αυξάνονται και οι φθορές οι οποίες κοστίζουν ακριβά.
 
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η αγορά ενός commuter, Η χρήση ενός δικύκλου συνήθως από την κατηγορία των scooter ή των παπιών αποτελεί ένα «τέχνασμα» των αναβατών ώστε σε βάθος χρόνου να μην υποφέρει η τσέπη τους. Ένα commuter με κόστος γύρω στα 2.000 ευρώ μπορεί να κάνει σχετικά γρήγορα την απόσβεση των χρημάτων που θα δαπανηθούν για την αγορά του. Αυτό γίνεται λόγω της οικονομικής κατανάλωσης αλλά και των φθηνών service και ανταλλακτικών.
 
Για αυτούς τους λόγους σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε 4 commuter των 125 κιβυκών, τα οποία κοστίζουν περίπου 2.000  ευρώ και μπορούν να γίνουν ο καθημερινός και αξιόπιστος σύμμαχος σας στην καθημερινή μετακίνηση.
 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ