net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 8 Δεκεμβρίου στην Ανάβυσσο θα πραγματοποιηθεί το 2ο Enduro Meeting.

2ο Enduro Meeting: Χωμάτινη γιορτή!

Στη διοργάνωση του 2ου Enduro Meeting προχωρούν τα dirtbike.gr και Off Road Team. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στην Ανάβυσσο με πολλά παράλληλα events.

 
Mετά την μεγάλη επιτυχία και απήχηση του 1ου Enduro Meeting και στα πλαίσια  της ανάπτυξης και της διάδοσης της χωμάτινης πλευράς των δύο τροχών, το dirtbike.gr και το Off Road Team συνεργάζονται για την πραγματοποίηση αυτής της δεύτερης πολύ σημαντικής συνάντησης-γιορτής της μοτοσικλέτας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση του αθλήματος, η μεταφορά και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων και φυσικά η βοήθεια προς τους νέους αναβάτες ώστε να γνωρίσουν το Enduro και τον κόσμο του.

Η διαδρομή που έχει επιλεγεί είναι μήκους 70 χιλιομέτρων με ποικίλο βαθμό δυσκολίας (6-7/10) και επιλογή για τα pro περάσματα , νερό για ξεδίψασμα, φωτογράφους, ασθενοφόρο και Σαμαρείτες. Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 12 ευρώ το άτομο και σε αυτή περιλαμβάνεται και το αναμνηστικό T-shirt του event.

Την εντουροβόλτα έχουν επιμεληθεί ο Κώστας «Kordix» Κόρδας ο οποίος έχει στις ρόδες του πολλά χωμάτινα χιλιόμετρα, διανοίξεις νέων μονοπατιών και εμπειρία καθώς και γνώση της συγκεκριμένης περιοχής και ο Δημήτρης «DOC» Αθανασουλόπουλος που επιμελείται και την οργάνωση του Event.

Παράλληλες δραστηριότητες και event

Στο χώρο της εκδήλωσης, σε διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, γνωστές εταιρείες και καταστήματα του χώρου θα προσφέρουν προϊόντα σε ειδικές για το event τιμές, καθώς και προϊόντα Stock σε τιμές Shock! Στον χώρο επίσης, θα υπάρχει και επίσημη ενημέρωση για την χωμάτινη κίνηση όλο το έτος (Aγώνες, Εvent, Παρουσιάσεις) από τις αρμόδιες λέσχες, σωματεία καθώς και από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Παράλληλα στον χώρο, εκτός από το απίθανο Blue Deep Cafe, στον χώρο θα λειτουργεί καντίνα για όλους τους επισκέπτες και τις παρέες όσων θα συμμετάσχουν στην εντουροβόλτα.

Επίσης θα υπάρχει και ειδικός χώρος για το bazaar ιδιωτών! Στον χώρο αυτό θα πραγματοποιούνται κάθε είδους αγοραπωλησίες σε ιδιωτικό επίπεδο, από καινούργιο ή μεταχειρισμένο αντικείμενο σχετικό με το enduro ή οτιδήποτε άλλο!

Στα της οδήγησης, κατά τη διάρκεια του event, θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη Freestyle Trial από τους Λευτέρη Καρέτσο, Μάριο Πολυχρονιάδη και Λευτέρη Πίππο. Οι εν λόγω αναβάτες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα με τεχνητά εμπόδια, όπως κάδοι, λάστιχα, τσιμέντινοι σωλήνες, αυτοκίνητα! 

Τέλος, στον χώρο θα υπάρχει και μικρή πίστα Extreme Enduro όπου οι εμπειρότεροι θα διδάξουν τους νεώτερους για το πώς περνάμε τα… δύσκολα, χωρίς να λείψουν και οι επιδείξεις από τους πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Πάρτε λοιπόν γυναίκα, φίλους, παιδιά, σκυλιά και μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό Enduro meeting που ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως θεσμός

Πώς να φτάσετε στο 2o Enduro Meeting

Στην λεωφόρο Σουνίου 21, στο κέντρο του οικισμού στην Παραλία Αναβύσσου, υπάρχει το Blue Deep Lounge Cafe Bar, και ένας τεράστιος χώρος για να παρκάρετε!
 
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, ως συμμετέχοντες, ως θεατές ή επισκέπτες, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να γνωρίσουμε το χώρο μας, εμπορικό και αγωνιστικό!


Οι διοργανωτές παρακαλούν τους ενδιαφερόμενους να στείλουν δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (5 Δεκεμβρίου) ώστε να μπορέσει να γίνει και ο ανάλογος προγραμματισμός.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ