net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σας αρέσει το χώμα; Τσεκάρετε 3 μέρες στο ημερολόγιο σας, 4-5-6 Σεπτεμβρίου, 25η Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro, στο Βίτσι, στην Καστοριά.

25η Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς διοργανώνει την 25η Πανελλήνια συγκέντρωση Enduro, στο χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου, στις 4-5-6 Σεπτεμβρίου 2015. Μουσική, camping, test-rides και απολαυστική οδήγηση.

 
Ετοιμάστε τις Enduro, ΜΧ και On-Off μοτοσικλέτες σας, γιατί ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς έχει πολλά να σας δείξει. Χωμάτινα και ασφάλτινα εκδρομικά, μονοπάτια, light και hard διαδρομές είναι ελάχιστα μόνο από τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Ο χώρος της συγκέντρωσης Θα είναι το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου. 

Στον χώρο της συγκέντρωσης θα λειτουργεί εστιατόριο-ψησταριά, με λογικές τιμές για την σίτιση σας, καθώς και cafe-bar για τους καφέδες και τα ποτάκια σας, ενώ για την ημερήσια μουσική σας διασκέδαση θα υπάρχει DJ.

Το camping βρίσκεται κάτω από Οξιές της περιοχής σε έναν καθαρό χώρο μακριά από τον ενοχλητικό ήλιο. Τρεις ή και περισσότερες ημέρες μέσα στην φύση. Ότι ζητά ο κάθε Enduras. 

Περισσότερες πληροφορίες, Φωτογραφικό Υλικό από την προετοιμασία του χώρου, από τα μονοπάτια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα το δείτε εδώ: www.mokastorias.gr

Στον χώρο της Συγκέντρωσης θα βρείτε: 
  • Εστίαση – μπαρ (με λογικές τιμές) 
  • Σηματοδοτημένη διαδρομή Enduro 
  • Street – On-Off εκδρομικό 
  • ATV Εκδρομικό 
  • Hill Climb 
  • Τουαλέτες – Ντουζιέρες (ζεστό νερό)

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ