net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου, η 24η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro γίνεται στο Πήλιο, από τη ΜΟΤΟΛΕΒ που γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της!

24η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro 12-14/9

Η ΜΟΤΟΛΕΒ με αφορμή της επετείου των 30 χρόνων της, θα φιλοξενήσει την 24η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro, στο Βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, στις 12,13 και 14 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση είναι το camping Hellas στην Κάτω Γατζέα και απέχει 17 χιλιόμετρα από το Βόλο ακολουθώντας την παραλιακή οδό. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να γυρίσει όλο το Πήλιο, από τα Χάνια μέχρι το Τρίκερι, και από τα Καλά Νερά μέχρι το Χορευτό από χωμάτινες και ασφάλτινες διαδρομές.

Το πρόγραμμα εκτός από εντουροδιαδρομές στο βουνό, θα περιλαμβάνει (ενδεικτικά) και: πιστάκι scramble, μοτοεκδρομικά (enduro, on-off, on), βόλτα με το “Μουτζούρη” το τραινάκι του Πηλίου, ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία της περιοχής, πεζοπορίες, ποδηλατικές διαδρομές, μοτοπαιχνίδια, κανό - καγιάκ, νυχτερινή κρουαζιέρα, συναυλίες, παρουσιάσεις, προβολές κ.α.

Η ΜΟΤΟΛΕΒ σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί με τα μέλη της λέσχης τα 30 χρόνια της, και να χαρείτε τις ομορφιές του Πηλίου διασκεδάζοντας με την παρέα σας σε μια εναλλακτική Πανελλήνια Συνάντηση Enduro, δίπλα στη θάλασσα, που θα σας μείνει αξέχαστη!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ