net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έξυπνη, και ιδιαίτερη όπως πάντα, με μεγάλες δόσεις χιούμορ, η αφίσα της εκδήλωσης. Δείτε τη σε μεγάλη ανάλυση στο link που παραθέτουμε, στο τέλος του νέου.

21η Συγκέντρωση Κλασσικής Μοτοσικλέτας

Η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας οργανώνει την 21η Συγκέντρωση Κλασσικής Μοτοσικλέτας, γνωστή και ως Μελωδικές Εξατμίσεις, το Σαββατοκύριακο 12-14 Σεπτεμβρίου 2014, στο Δρέπανο.

 
Ο Αύγουστος μπορεί να μας προσπέρασε πριν από 10 μέρες αλλά η καρώ σημαία για τους φίλους των κλασσικών μοτοσικλετών δεν έχει πέσει. Είναι ακόμα Καλοκαίρι!

Με πείσμα, σε όλους όσους λένε καλό φθινόπωρο, η Hellenic Classic Motorcycle Club λέει καλό... "Απο-Καλόκαιρο" με τη γνωστή πλέον Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας (15ες Μελωδικές Εξατμίσεις), δίνοντας ραντεβού αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο 12-14/9 στο Δρέπανο.

Φορέστε στην αγαπημένη σας (πιπίνι ή γριά), τα καλά της, ξέρετε... αυτά των οίκων Armagnioni ή Bulgaremus -ή τέλος πάντων ότι καλύτερο έχετε-, για να πάρετε μέρος στις Μελωδικές Εξατμίσεις και να "τσιμπήσετε" κυπελλάκι. Μην ξεχάσετε να φέρετε το κέφι και την όρεξη, απαραίτητους χορηγούς της καλοπέρασης!!!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ