net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σκηνή από το βίντεο, που δείχνει τον αγώνα των δυο αναβατών.

20.000 δολάρια στοίχημα!

Σε έναν άνευ προηγουμένου τρόπο να διευθετήσουν τις διαφορές τους επιδόθηκαν δυο αναβάτες από την Ασία, που αποφάσισαν να αγωνιστούν σε… δημόσιο δρόμο, βάζοντας τεράστιο χρηματικό στοίχημα!

 
Η τρέλα πάει… παντού τελικά και όχι μόνο στα βουνά. Μια σοκαριστική είδηση από την Ασία -αδιευκρίνιστο σε ποια χώρα- μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε για το που μπορεί να φτάσει ένας… τσακωμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Τι έγινε; Δυο αναβάτες τσακώθηκαν έντονα μέσω Facebook και αποφάσισαν να τακτοποιήσουν τις διαφορές τους με μια μονομαχία. Η μονομαχία αυτή δεν θα είχε την μορφή μιας… παρτίδας ξύλου, φερ ειπείν, αλλά αν διαβάσετε την συνέχεια, θα ευχηθείτε να ήταν. 

Οι αναβάτες αποφάσισαν να αγωνιστούν, σε δημόσιο δρόμο, με τα scooters τους, βάζοντας στοίχημα 20 χιλιάδες δολάρια! Ναι, καλά διαβάσατε. Και δυστυχώς, το γεγονός όχι μόνο πραγματοποιήθηκε, αλλά υπάρχει και σε βίντεο, το οποίο δεν σας δείχνουμε για ευνόητους λόγους και μπορείτε να το βρείτε με απλή αναζήτηση. 

Στα πλάνα του βίντεο, φαίνεται ότι οι δύο αναβάτες επιδίδονται σε μανιακή οδήγηση, μέσα σε δημόσιο δρόμο με κανονική κυκλοφορία! Ακόμα πιο τρελό είναι το γεγονός ότι υπήρχαν και θεατές στο όλο εγχείρημα! 

Ο αγώνας προφανώς και ήταν παράνομος, αλλά δεν μάθαμε κάτι σχετικά με το αν τιμωρήθηκε κανείς για όλο αυτό…

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ