net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ελπίζει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ο Crutchlow

2 χρόνια ακόμη στην LCR

Ο Cal Crutchlow ανανέωσε το συμβόλαιό του με την LCR Honda για δύο ακόμα χρόνια, με την υποστήριξη του HRC.

 
Ο Crutchlow αγωνίζεται ήδη 3 χρόνια με την δορυφορική ομάδα LCR Honda, με την οποία έχει κερδίσει δύο αγώνες το 2016. Επίσης, έχει βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη και της εργοστασιακής μοτοσυκλέτας της Honda.

Ο αγωνιστικός διευθυντής του HRC, Tetsuhiro Kuwata, δήλωσε σχετικά με τον Crutchlow και την LCR: «Εκτιμούμε βαθύτατα την δουλειά που κάνουν κι αποφασίσαμε, όχι μόνο να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον Cal, αλλά και να την πάμε σε άλλο επίπεδο προσφέροντάς του συμβόλαιο απευθείας με το HRC.»

Ο Crutchlow, σύμφωνα με δηλώσεις του, είναι πολύ ευχαριστημένος κι ελπίζει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Στον τελευταίο αγώνα, στη Βαρκελώνη είχε προτάσεις από άλλες ομάδες, ακόμα κι εργοστασιακές, αλλά δεν είχε λόγο να μη συνεχίσει με την LCR και την Honda γενικότερα.

Οι νίκες του το 2016 ήταν οι πρώτες της LCR στα MotoGP και ο διευθυντής της ομάδας, Lucio Cecchinello, ήταν ευχαριστημένος που η συνεργασία τους θα συνεχιστεί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Cal είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς και ταλαντούχους αναβάτες στα MotoGP και είναι τιμή μας που θα αγωνιστούμε μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, χάρη στο HRC. Μας έδωσε την πρώτη μας νίκη στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και πολλά σπουδαία αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους δούλεψαν και υποστήριξαν τη δουλειά μας έως τώρα και κυρίως το HRC.»

Η LCR αναμένεται να έχει και δεύτερη μοτοσυκλέτα την επόμενη χρονιά, την οποία θα οδηγεί ο αναβάτης της Moto2, Takaaki Nakagami.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ