net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πανέμορφη, όπως συνήθως η αφίσα της διοργάνωσης. Δυστυχώς για εμάς, η αφίσα είναι κάθετη, οπότε την κόψαμε στη μέση για να σας τη δείξουμε εδώ.

Ιδού και το δεύτερο μέρος της αφίσας. Όλοι οι κλασικοί δρόμοι οδηγούν στο Δρέπανο λοιπόν, 11-13 Σεπτεμβρίου.

16ες Μελωδικές Εξατμίσεις, στο Δρέπανο

Φίλοι της κλασικής μοτοσικλέτας; Μην τολμήσετε να χάσετε την 22η Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσικλέτας και τις 16ες "Μελωδικές Εξατμίσεις" που θα γίνουν μαζί, στο Δρέπανο της Αργολίδας στις 11-13 Σεπτέμβρη.

 
Οικοδεσπότες της μοναδικής “2 σε 1” εκδήλωσης μοτοσικλέτας  με τα πιο ζόρικα κλασικά και τα πιο γρήγορα Ιταλικά είναι η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας, η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi και το Ducati Club Hellas.

Ελάτε για ένα τσίπουρο, ένα τσάι, έναν espresso, ένα burbon, ένα long drink. Η συνταγή τα έχει όλα.

Ελάτε να απολαύσετε μέταλλα στα καλύτερά τους... ν' ακούσετε “βαρβάτους” ήχους... να δείτε ωραίους τύπους... να παίξετε σαν μεγάλα παιδιά... να ρίξετε καμιά βουτιά... να ακούσετε live ταξιδιάρες μουσικές... να ανταλλάξετε υπερβολικές ιστορίες ως είθισται... να “δουλέψετε” ο ένας τον άλλο... να πέσει γέλιο και να γίνουμε όλοι μια ωραία παρέα!

Γιατί ας μη γελιόμαστε, είτε πάνω σε κλασικό, είτε σε ευρωπαϊκό, είτε σε γιαπωνέζικο, όλοι κοινή τρέλα έχουμε και τα ίδια μυγάκια τρώμε.

Δεν συμφωνείτε;

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ