net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάθετες σούζες από ανήλικα παιδιά στη Βαλτιμόρη των Η.Π.Α.. Η ζωή στο γκέτο, και η διέξοδος στα stunts σε δημόσιους δρόμους.

12 O'Clock Boys. Συναρπαστικό ντοκιμαντέρ

Το 12 Ο'Clock Boys αναφέρεται στην υποκουλτούρα των νεαρών μαύρων μηχανόβιων της Βαλτιμόρης στις Η.Π.Α.. Δίχως κράνος, με ΜΧ μοτοσικλέτες και ATV, σε κάθετες σούζες στους δρόμους της πόλης.

 
Εντυπωσιακό όσο και σοκαριστικό, το 12 Ο'Clock Boys σε κάνει να αναρωτιέσαι για το προσδόκιμο ζωής των πρωταγωνιστών του.
Δίχως κράνος, δίχως καμία προστασία, καβάλα σε ΜΧ μοτοσικλέτες, νεαροί μαύροι μηχανόβιοι, επιδίδονται σε κάθετες σούζες στους δρόμους της Βαλτιμόρης (εξού και το 12 O'Clock, κάθετα όπως οι δείκτες του ρολογιού όταν το τελευταίο δείχνει δώδεκα η ώρα). Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ έζησαν δίπλα στους πρωταγωνιστές -με επίκεντρο τον 13χρονο "Pug"-, καταγράφοντας τις αντιλήψεις τους, τα αδιέξοδα τους, το θυμό τους απέναντι στην αστυνομία (οι αστυνομικοί πέρα από μπλόκα, δεν τους κυνηγούν, για λόγους ασφαλείας), και φυσικά τις ικανότητες τους στα stunts, στις αδιανόητα επικίνδυνες βόλτες τους.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ