net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η διατήρηση υψηλής κατάστασης φόρτισης είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της αναμενόμενης απόδοσης της μπαταρίας και του κύκλου ζωής της.

10 λάθη στην αποθήκευση ενέργειας

Μήπως τελικά δεν φταίνε οι μπαταρίες στις αστοχίες της αποθήκευσης ενέργειας σε αυτόνομα συστήματα. Διαβάστε παρακάτω τον δεκάλογο της καλής χρήσης και συντήρησης μιας μπαταρίας.

 
Σε κάθε Αυτόνομο Σύστημα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, οι συσσωρευτές μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε και να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρική ενέργεια όταν δεν έχουμε ηλιοφάνεια ή πνοή ανέμων. Συχνά αποκαλούνται «αδύναμος κρίκος» στα συστήματα ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, αλλά τα προβλήματά τους σχεδόν πάντα οφείλονται στον κακό εξοπλισμό, σε σφάλματα εγκατάστασης, και στην έλλειψη της προσοχής -ως ανθρώπινος παράγοντας.

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν παρατηρηθεί σοβαρά επαναλαμβανόμενα λάθη που σχετίζονται με τους συσσωρευτές, εξίσου από ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ακριβά, επικίνδυνα και κυρίως επιζήμια για τη φήμη των Α.Π.Ε. Αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάζουμε τα παρακάτω κλασικά σφάλματα, και τις προτεινόμενες λύσεις τους. Οι υψηλής ποιότητας συσσωρευτές μπορεί να διαρκέσουν πάνω από δέκα χρόνια, αλλά μπορεί να πεθάνουν σε ένα ή δύο χρόνια, αν γίνεται κακή χρήση.

 

??????? ????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ