net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο Photoshop το Concept του Tokyo μετατρέπεται σε CBR250RR με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αμφιβάλει κανείς πως μια τέτοια μοτοσυκλέτα θα έκανε θραύση στη νεολαία (και όχι μόνο);

Το Light Weight Super Sports Concept θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο 44ο Tokyo Motor Show στις 30 Οκτωβρίου 2015.

'Ενα υποθετικό Honda CBR250RR

Ο ιαπωνικός Τύπος μεταδίδει φήμες πως η Honda προτίθεται να ανανεώσει τη γκάμα των μικρών κυβισμών της ανταποκρινόμενη στον ανταγωνισμό και ως βάση παρουσιάζει το Light Weight Super Sports Concept.

 
Οι πληροφορίες από την Ιαπωνία ισχυρίζονται πως έρχεται σύντομα ένα ολοκαίνουργιο Honda CBR250RR με νέο δικύλινδρο κινητήρα. Με βάση αυτές τις πληροφορίες το ηλεκτρονικό περιοδικό Motoblast σκαρώνει ένα ωραιότατο render του πως φαντάζεται το νέο μικρό CBR πως θα είναι. Λογικά χρησιμοποιεί ως πηγή έμπνευσής του το πρωτότυπο Light Weight Super Sports Concept που πριν λίγες μέρες παρουσίασε η Honda και θα εκθέσει στο επερχόμενο Tokyo Motor Show.
Η κίνηση θα είχε πολύ νόημα. Ο ανταγωνισμός έχει κινηθεί στη δικύλινδρη λογική εδώ και καιρό, με τις Kawasaki και Yamaha να διαθέτουν τέτοιες μοτοσυκλέτες στα 250-300 κ.εκ., ενώ και η Benelli έχει ένα ανάλογο μοντέλο 300 κ.εκ. που πάει καλά στις αγορές της Ασίας, μα δε φτάνει ως τα μέρη μας.

Κάπως έτσι λοιπόν η Honda θα πρέπει βρει μια απάντηση, ειδικά για αυτές τις ασιατικές χώρες όπου αυτή η κατηγορία κυβισμού είναι η ατμομηχανή της αγοράς και το πεδίο με το σημαντικότερο πρεστίζ για τη νεολαία.
Θα μπορούσαμε εύλογα λοιιπόν να θεωρήσουμε πως το πρωτότυπο του Τόκυο παρουσιάστηκε ακριβώς για τον σκοπό αυτόν. Θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα.

Πηγή: Motoblast.org

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ