net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όλα ήταν έτοιμα, ο Αντρέας είχε κάνει τη σωστή προετοιμασία, αλλά δυστυχώς μια ατυχία πριν τα δοκιμαστικά δεν επέτρεψε τη συμμετοχή στο Manx GP 2015.

Η ακτινογραφία έδειξε κλασικό κάταγμα σκαφοειδούς, που προέκυψε από πτώση κατά το στήσιμο της τέντας (!) του Αντρέα.

Ο Αντρέας παραμένει στο νησί, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία για το Manx GP του 2016.

Καλή δύναμη Αντρέα. Είμαστε σίγουροι πως του χρόνου θα επιστρέψεις δριμύτερος.

'Ατυχος ο Αντρέας Ψυχογυιός

Δυστυχώς η προσπάθεια του Αντρέα Ψυχογυιού για να τρέξει και πάλι στο Manx GP δεν καρποφόρησε. Ο Αντρέας υπέστη τραυματισμό πριν από τα δοκιμαστικά, και οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στον αγώνα.

 
Ας δούμε το δελτίο τύπου της ομάδας του Αντρέα Ψυχογυιού.

"Ύστερα από το ατυχές γεγονός που προέκυψε στις 19/8/2015 στο χώρο του grandstand και μου απέφερε κάταγμα σκαφοειδούς και βαριά μορφή θλάσης καρπού, η ομάδα έκανε όλες τις δυνατές προσπάθειες για την καλύτερη αποκατάσταση εκτός από αυτήν της χειρουργική επέμβασης που από την πρώτη στιγμή μας επέδειξαν οι γιατροί.

Στην τελευταία επανεξέταση η απόφαση του γιατρού δεν μας επέτρεψε την συμμετοχή μας έστω και στο τελευταίο χρονομετρημένο στις 28/8/2015. Η οργάνωση μάς βοήθησε στον υπέρτατο βαθμό για την συμμετοχή μας, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την ιατρική απόφαση.

Είμαστε στο νησί και ζούμε την αρνητική πλευρά του αγωνιζομένου συμπληρώνοντας το παζλ των συναισθημάτων που μπορεί να έχει ένας αγωνιζόμενος, μια ομάδα, ένας φίλαθλος. Είμαστε ακόμα εδώ και αποκομίζουμε  πολύτιμη εμπειρία με τους συναθλητές μου, με τους μηχανικούς και την οργάνωση, εμπλουτίζοντας της γνώσεις μας οι οποίες θα είναι πολύτιμες για τoν αγώνα του MANXGRANPRIX 2016."

Από την πλευρά μας ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον Αντρέα, και είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψει δριμύτερος στο 2016.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ