net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος
Share

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους, στον Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών τραμ.  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας ισχύουν ήδη στην περιοχή του Πειραιά.
Ρυθμίσεις διαρκείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:(27/6/2016)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους, στον Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών τραμ.

Σε μία ακόμα ανάκληση των Yamaha R1/R1M προχώρησε η εταιρεία, και πάλι για την αντιμετώπιση προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων.  'Αλλη μια ανάκληση για το Yamaha R1 2015...
Ανάκληση Yamaha R1 2015
ΑΓΟΡΑ:(27/6/2016)
Σε μία ακόμα ανάκληση των Yamaha R1/R1M προχώρησε η εταιρεία, και πάλι για την αντιμετώπιση προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στην ανάκληση χωμάτινων μοτοσυκλετών προχωρoύν η KTM και η Husqvarna, λόγω προβλήματος στις ακτίνες του εμπρός τροχού.  Ανακαλούνται χωμάτινα μοντέλα ΚΤΜ/Husqvarna για πρόβλημα με τις εμπρός ακτίνες.
Ανάκληση KTM/Husqvarna
ΑΓΟΡΑ:(27/6/2016)
Στην ανάκληση χωμάτινων μοτοσυκλετών προχωρoύν η KTM και η Husqvarna, λόγω προβλήματος στις ακτίνες του εμπρός τροχού.

To Αuto Τρίτη Τouring και αυτήν την εβδομάδα μας ταξιδεύει! Πάμε στα Κρυφά Διαμάντια της Ελλάδας! Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες ή ψηφίστε όποια σας κάνει κλικ απο όσες έχουν ήδη ανεβάσει οι αναγνώστες μας και ΚΕΡΔΙΣΤΕ! Νησιά - Κρυφά διαμάντια!
Νησιά - Κρυφά διαμάντια!
ΕΛΛΑΔΑ:(27/6/2016)
To Αuto Τρίτη Τouring και αυτήν την εβδομάδα μας ταξιδεύει! Πάμε στα Κρυφά Διαμάντια της Ελλάδας! Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες ή ψηφίστε όποια σας κάνει κλικ απο όσες έχουν ήδη ανεβάσει οι αναγνώστες μας και ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Ο Τούρκος αναβάτης θα αποπειραθεί να ξεπεράσει τα 400 χιλιόμετρα την ώρα, οδηγώντας την Kawasaki H2R του, στη νέα γέφυρα Osman Gazi κοντά στην Κωνσταντινούπολη! O Kenan Sofuoglu
Πάει για τα 400!
ΔΙΕΘΝΗ:(27/6/2016)
Ο Τούρκος αναβάτης θα αποπειραθεί να ξεπεράσει τα 400 χιλιόμετρα την ώρα, οδηγώντας την Kawasaki H2R του, στη νέα γέφυρα Osman Gazi κοντά στην Κωνσταντινούπολη!

Η Ferodo παρουσιάζει την πλήρη γκάμα αναλώσιμων φρένων της, για κάθε ανάγκη και μοντέλο δικύκλου.  Αναλώσιμα φρένων για κάθε ανάγκη από την Ferodo.
Πλήρης γκάμα Ferodo
ΑΓΟΡΑ
Η Ferodo παρουσιάζει την πλήρη γκάμα αναλώσιμων φρένων της, για κάθε ανάγκη και μοντέλο δικύκλου.

Αβεβαιότητα επικρατεί ήδη στην Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη, μετά από το δημοψήφισμα υπέρ του Brexit, όπου αναμένεται άμεσο αντίκτυπο των αυξημένων τελωνειακών χρεώσεων στην εξαγωγή αλλά και εισαγωγή οχημάτων.  H Triumph είναι ο κυριότερος Βρετανός κατασκευαστής μοτοσυκλετών, που αναμένεται να επηρεαστεί έντονα από το Brexit.
Brexit και μοτοσυκλέτες
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αβεβαιότητα επικρατεί ήδη στην Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη, μετά από το δημοψήφισμα υπέρ του Brexit, όπου αναμένεται άμεσο αντίκτυπο των αυξημένων τελωνειακών χρεώσεων στην εξαγωγή αλλά και εισαγωγή οχημάτων.

Εκπτώσεις έως και 50% στα εισιτήρια για όλους τους προορισμούς των Δωδεκανήσων και της περιφέρειας Σάμου (Σάμος - Ικαρία - Φούρνοι). Mε 50% έκπτωση!
Mε 50% έκπτωση!
ΕΛΛΑΔΑ
Εκπτώσεις έως και 50% στα εισιτήρια για όλους τους προορισμούς των Δωδεκανήσων και της περιφέρειας Σάμου (Σάμος - Ικαρία - Φούρνοι).

Η Βαγιανέλης Α.Ε. εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη στις 24/06 στις 19.30 μ.μ. Το νέο κατάστημα Βαγιανέλης Α.Ε., στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη.
Τα εγκαίνια της μονάδας
ΑΓΟΡΑ
Η Βαγιανέλης Α.Ε. εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη στις 24/06 στις 19.30 μ.μ.

Αρνείται κάθε ενδεχόμενο πώλησης της εταιρείας ο Stuart Garner της Norton, μετά την είδηση του προηγούμενου μήνα περί διαπραγματεύσεων με την ινδική Mahindra.  Διαψεύδει τα σενάρια περί πώλησης της Norton ο Stuart Garner.
Norton: Δεν πωλείται
ΔΙΕΘΝΗ
Αρνείται κάθε ενδεχόμενο πώλησης της εταιρείας ο Stuart Garner της Norton, μετά την είδηση του προηγούμενου μήνα περί διαπραγματεύσεων με την ινδική Mahindra.

Φήμες θέλουν τον Βαυαρό κατασκευαστή να κάνει την είσοδό του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση μοτοσυκλετών στον κόσμο με τον Marco Melandri σαν πιλότο!  Θα εισέλθει ο Βαυαρός γίγαντας στους αγώνες επιπέδου Moto GP;
H BMW στα MotoGP;
ΔΙΕΘΝΗ
Φήμες θέλουν τον Βαυαρό κατασκευαστή να κάνει την είσοδό του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση μοτοσυκλετών στον κόσμο με τον Marco Melandri σαν πιλότο!

Λίγες μόνο ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα καθορίσει την έξοδο ή την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ομοσπονδία Βιομηχανίας Μοτοσυκλέτας της χώρας υποστηρίζει σθεναρά την παραμονή.  Η Βρετανική βιομηχανία μοτοσυκλέτας ψηφίζει
Ψηφίζουν "Bremain"
ΔΙΕΘΝΗ
Λίγες μόνο ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα καθορίσει την έξοδο ή την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ομοσπονδία Βιομηχανίας Μοτοσυκλέτας της χώρας υποστηρίζει σθεναρά την παραμονή.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την εφαρμογή εκτεταμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή Κέντρου και Καλλιθέας, λόγω πραγματοποίησης νυχτερινού αγώνα.  Αρκετοί δρόμοι θα κλείσουν λόγω του αγώνα.
Εκτεταμένες ρυθμίσεις
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η αστυνομία ανακοίνωσε την εφαρμογή εκτεταμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή Κέντρου και Καλλιθέας, λόγω πραγματοποίησης νυχτερινού αγώνα.

Οι αναγνώστες του AutoΤρίτη-Touring διαλέγουν πού θέλουν να περάσουν ένα φανταστικό weekend-δώρο, παρέα με το Citroen C4 Cactus, με γεμάτο ρεζερβουάρ. Κερδίστε & ΕΣΕΙΣ με 1 κλικ! Με Citroen C4 Cactus!
Με Citroen C4 Cactus!
ΕΛΛΑΔΑ
Οι αναγνώστες του AutoΤρίτη-Touring διαλέγουν πού θέλουν να περάσουν ένα φανταστικό weekend-δώρο, παρέα με το Citroen C4 Cactus, με γεμάτο ρεζερβουάρ. Κερδίστε & ΕΣΕΙΣ με 1 κλικ!

Ο Βρετανός αναβάτης εντοπίστηκε τελικά, στον ποδηλατικό αγώνα Tour Divide στην Αμερική όπου και συμμετέχει, ενώ όντως έχει λάβει μέρος με άλλο όνομα.  Όλα καλά για τον μαχητή της αδρεναλίνης Guy Martin.
Guy Martin: «Βρέθηκε»!
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Βρετανός αναβάτης εντοπίστηκε τελικά, στον ποδηλατικό αγώνα Tour Divide στην Αμερική όπου και συμμετέχει, ενώ όντως έχει λάβει μέρος με άλλο όνομα.

περισσότερα νέα & άρθρα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ