autotriti.gr motoaccess.gr aboutthessaloniki.gr 4green.gr

facebook twitter youtube
Νέα & άρθρα
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»

DEALERS
ΕΜΠΟΡΟΙ
KTEO
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
Ελαστικά
ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

www.autotriti.gr
www.autotritipro.gr
autotriti-aggelies.gr
www.autoaccessories.gr
www.mototriti.gr
www.motoaccessories.gr
www.4green.gr
www.xrimatistirio.gr
Εγγραφή στο Newsletter του mototriti.gr



Share

Παρουσίαση
Παρουσίαση
Έκθεση μοτοσικλέτας-Β’μέρος-Αξεσουάρ
Οι αφανείς ήρωες
Μπορεί οι μοτοσικλέτες της έκθεσης να μας άφησαν σε πολλές περιπτώσεις με ανοιχτό το στόμα και να τις ονειρευόμαστε ακόμα, αλλά στην 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας υπήρχαν και όλα τα… παρελκόμενα, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε μοτοσικλετιστή. Μιλάμε για τα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας, τα οποία δεν προβλήθηκαν όσο οι δίτροχες ατραξιόν, ωστόσο, συγκέντρωσαν πολλά γουρλωμένα βλέμματα.
Και πως να μην γουρλώσεις τα μάτια σου δηλαδή, αφού οι εταιρίες, ευρωπαϊκές ή ιαπωνικές, εξελίσσουν συνεχώς τις τεχνολογίες τους στα νέα τους προϊόντα, είτε αυτά αφορούν στην προστασία του μοτοσικλετιστή είτε στη βελτίωση της αγαπημένης του. Κράνη με χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και με βελτιωμένη αεροδυναμική, ανθεκτικότερα μπουφάν σε νέα σχέδια και φόρμες για τους “γρήγορους”, μπότες για όλα τα είδη οδήγησης, εξατμίσεις που χαρίζουν επιπλέον άλογα και αναρτήσεις που "σβήνουν" τις ελληνικές λακκούβες, ζήλεψαν τη δόξα των μοτοσικλετών της έκθεσης και μας έβαλαν στην πρίζα για νέες αγορές. Παρά την αδιαμφισβήτητη σημασία τους στον κόσμο των δύο τροχών, ωστόσο, τα προϊόντα αυτά δεν είχαν τη θέση που τους αρμόζει στο χώρο της έκθεσης, καθώς στριμώχθηκαν στη δεύτερη αίθουσα, όπου παρατηρήθηκε το φαινόμενο των μικρών και ελλιπών περιπτέρων, καθώς ακόμη και οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς δεν είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν όλα τα αξεσουάρ που επιθυμούσαν. Όχι, βέβαια, ότι μείναμε παραπονεμένοι από αυτά που είδαμε… Άλλωστε, οι νέες εταιρίες ήταν πολλές, οι γνωστές και καταξιωμένες ανανέωσαν την γκάμα τους με εντυπωσιακά και πρακτικά αξεσουάρ, ενώ και οι καινοτομίες που είδαμε από πλευράς νέων και παλιών ήταν αρκετές, με αποτέλεσμα να μπορούμε να μιλάμε για μεγάλα βήματα εξέλιξης στην υπηρεσία της μοτοσικλέτας και του αναβάτη.

 
 Έκθεση μοτοσικλέτας-Β’μέρος-Αξεσουάρ
Aλεξόπουλος
Aφοι Βασσάλου
Γιάσσαρης
Michelin Hellas
Mοτοδυναμική
Μότο Κοντόνη






ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  |  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  |  BEST BUY
Ζεσταθείτε χωρίς να χρεωθείτε
To θέμα των εναλλακτικών τρόπων θέρμανσης είναι ένα από τα πιο επίκαιρα ζητήματα, καθώς απασχολεί την πλειοψηφία των πολιτών. Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις λύσεις.
Διαβάστε περισσότερα


Νέες τιμές - Προσφορές
YAMAHA:Xenter από 2.490 ευρώ
KYMCO:Agility από 1.685 ευρώ
MICHELIN:Ελαστικά για κάθε χρήση
CASTROL:Ανακοίνωση Ανάκλησης Προϊόντος: Λιπαντικά Castrol που χρησιμοποιούνται σε 2χρονους κινητήρες







© 2013 mototriti.gr